Home / Siste nytt / Sport 1 Alta har inngått samarbeid med ARKH

Sport 1 Alta har inngått samarbeid med ARKH

Sport 1 Alta logo

Sport 1 Alta er sterkt engasjert i lokalsamfunnet, og har nå inngått et samarbeid med Alta Røde Kors Hjelpekorps (ARKH). ARKH har som målsetning å «På et faglig dyktig vis bistå befolkningen i Finnmark ved ulykker og katastrofer, med annen humanitær innsats, beredskapsarbeid og førstehjelp», og har tidligere i vår gått ut i media og fridd til næringslivet. Sport 1 Alta ønsker gjennom sitt samarbeid med ARKH å bidra til at både personellets utstyr og nødvendig utstyr i forbindelse med redningsaksjon er i orden, hvis en større ulykke, krise eller katastrofe inntreffer.

 

 

 

 

About danroger

Check Also

Årsmøte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *